Izdelava mobilnih aplikacij

Ponujamo vam izdelavo mobilnih aplikacij za operacijski sistem Android in iOS. Naša strokovna ekipa vam lahko ustvari hibridno ali “native” aplikacijo, da boste lahko dosegljivi širšemu občinstvu uporabnikov.

Hibridne aplikacije

Naš pristop k hibridnim aplikacijam temelji na uporabi sodobnih tehnologij, kot je na primer React Native ali Flutter. S tem omogočamo hitro in učinkovito izdelavo aplikacij, ki delujejo na več platformah hkrati. Prednosti hibridnih aplikacij vključujejo hitrejši razvojni čas, enkraten razvoj s podporo za oba operacijska sistema (Android in iOS) in manjše stroške, saj koda se piše enkrat in je uporabljena na obeh operacijskih sistemih.

Nativne aplikacije

Poleg tega vam ponujamo tudi izdelavo “native” aplikacij, ki so zasnovane in razvite posebej za posamezno vsak operacijski sistem (Android in iOS). Za Android uporabljamo programski jezik Java ali Kotlin, za iOS pa programski jezik Swift ali Objective-C. Native aplikacije prinašajo najvišjo stopnjo zmogljivosti in izkušnjo, saj so prilagojene specifičnim funkcionalnostim in smernicam vsakega operacijskega sistema.

Ne glede na to, ali se odločite za hibridno ali native aplikacijo, bo naša ekipa tesno sodelovala z vami pri vsakem koraku razvojnega procesa. Skupaj bomo oblikovali uporabniški vmesnik, ki ustreza vaši blagovni znamki, ter implementirali funkcionalnosti, ki izpolnjujejo potrebe vaših uporabnikov in vas. Poleg tega vam nudimo podporo pri vzdrževanju in posodabljanju aplikacij ter tako zagotovimo, da vaše aplikacije delujejo nemoteno.

Imamo izkušnje z razvojem mobilnih aplikacij za različne panoge, vključno z e-trgovino, turizmom, zdravjem, izobraževanjem in še več. Ne glede na obseg vašega projekta smo pripravljeni vam pomagati pri uresničevanju vaših ciljev.

Za več informacij o naših storitvah in kako vam lahko pomagamo, se obrnite na nas. Veselimo se sodelovanja z vami ter uresničevanju vaših ciljev.